UUSIA TUULIA!

June 9, 2017

Hiljaisuus täällä blogin puolella johtuu siitä, että olen miettinyt pitkään tämän blogin kohtaloa ja sitä mihin suuntaan haluan jatkossa kehittyä. Blogi on ollut osa elämääni vuodesta 2008 saakka ja en voisi kuvitella elämääni ilman bloggaamista.

L.A. Madde syntyi kun siirryin Cosmon alle ja viime aikoina minulle on syntynyt vahvempi päätös siitä, että haluan jättää tämän osan blogista taakseni ja siirtyä eteenpäin. Sen takia luvassa on aivan uusi blogi joka keskittyy erityisesti matkustamiseen ja vinkkeihin tämän aiheen ympärille. Olen enemmän kuin innoissani , sillä tämä aihe koskettaa elämääni erityisen paljon työni puolesta ja en malta odottaa että pääsen jakamaan enemmän reissuvinkkejä ja kauniita kuvia ympäri maailmaa. Erityisesti blogin uusi naisellisempi pohja on mielestäni upea ja kuvat suurempia.

Haluan kiittää teitä kaikkia upeita lukijoita vuosien varrelta ja toivottaa teidät pian tervetulleeksi aivan uuteen blogiini jonka julkaisemista en malta odottaa!

5 comments
5 Comments
 • Jade
  June 9, 2017

  Ihana on tämä blogisi ollut mutta odotan tietysti innolla uutta blogiasi..
  Toivottavasti joskus laitat kuvia myös koiristasi ja elämästäsi Losissa 😊

 • Jenni
  June 12, 2017

  Kuulostaa hyvältä! Varsinkin isommat kuvat ja naisellisempi pohja, jotenkin kuvittelen että blogista tulee enemmän sinun näköinen 🙂

 • Sofia C.M
  June 14, 2017

  Couldn’t agree more! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Aino
  June 15, 2017

  Onnea uuteen! Mielenkiinnolla odotan tulevaa!

 • Sanna I Siveltimellä
  June 16, 2017

  Yay, en malta odottaa uutta blogia! Ja kiitos tietysti tästä ja aiemmista blogeista, jotka aina tuo LA:n päivittäin ruudulleni. Pus <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *