SUKLAA-CROISANTTEJA JA KUIVASHAMPOOTA

May 8, 2017

Reissuni Pariisiin oli perjantaina paljon lyhyempi kuin aikaisemmin. Olin sopinut upean Maijan, joka kirjoittaa In my Ballerinas-blogia kanssa treffit keskustaan, mutta meidän koneemme oli huomattavasti myöhässä ja ikävä kyllä keskityimme lähinnä juoksemaan Le Bon Marche-tavaraloon ennen sen sulkemista. Mielessäni oli saada kesäksi kaunis vaaleampi laukku ja ehdimmekin paikalle noin 15 minuuttia ennen sulkemista. Seuraavalla kerralla toivottavasti meillä on aikaa istua rauhassa alas ja vaikka kuvailla yhdessä. Kiitos vielä Maija avusta ja seurasta!!! Ihmettelin hotelliin päästessä miksi poliisit päivystivät ovilla konekivääreiden kanssa, kunnes huomasin että eri maiden jääkiekkojoukkueet maailmanmestaruuskisoissa yöpyivät samassa hotellissa kanssani.

Onneksi Monoprix lähellä hotellia oli auki kymmeneen saakka illalla ja pääsin taas täydentämään kosmetiikka ja ruokavarastoja. (Voi sekä harmaa merisuola ovat ehdottomia juttuja joita aina tuon Pariisista kotiin ja kuivashampoo varasto on myös saanut täydennystä. ) Mies myös rakastaa ranskalaisia jugurtteja ja ostan aina eri makuja kotiin. Kentältä ehdin myös napata uunituoreita suklaa-croisantteja mukaan ja toinen oli aivan onnessaan näistä herkuista.

COMMENT

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *