PIILOTETTU RANTA, VICTORIA BEACH

May 4, 2017


Suuntaamme aina Laguna Beachille jos haluamme lähteä mieheni kanssa nauttimaan kauniista rantamaisemista, ilman että se olisi aivan kotinurkilla. Rantaviivaa riittää täällä uskomattoman paljon, mutta Lagunan pienet rannat muistuttavat enemmän Euroopan pieniä poukamia ja välillä on olo aivan kuin ulkomailla. Omat suosikkini ovat 1000 Steps Beach sekä Crescent Bay Beach, mutta uutena suosikkina eksyimme Victoria Beachille jossa sijaitsee pieni uima-allas joka täyttyy aina merivedestä sekä majakka jota kutsutaan Pirate Toweriksi. (Rakennettu 1926).

Ikävä kyllä olimme paikalla juuri laskuveden aikaan ja en päässyt uimaan tähän altaaseen, mutta seuraavalla kerralla täytyy tarkastaa paremmin veden liikkeitä. Victoria Beach on hankalampi löytää, mutta jos laittaa osoitteeksi 2713 Victoria Drive Laguna Beach, pääsee jo todella lähelle. Auto on paras jättää PCH-kadulle ja suunnata Victoria katua alas. Rannalle päästessä kiipeä oikealle olevien pienten kallioiden yli ja jatka matkaa oikealla kunnes näet Pirate Towerin sekä uima-altaan.

Lisää Pirate Towerista.

2 comments
2 Comments
 • Sanna I Siveltimellä
  May 4, 2017

  Ah, näyttääpä ihanalle! Tykkään Laguna Beachistä, mutta tämä salaisuus on jäänyt kyllä koluamatta. Kiitos vinkistä, ihana! <3

  • lamadde
   May 8, 2017

   Seuraavalla kerralla ehdottomasti! Niin upea paikka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *