KAUNEUSHAASTE

April 23, 2017

Varhaisin meikkimuistosi?

-Kuudella luokalla koulukuviin laitoimme ripsiväriä ja huulikiiltoa. Itse aloin meikkaamaan vasta yläasteella. Liian vaalea puuteri on jäänyt mieleen valokuvista.

Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?

–Huulikiiltoja, lempparini tällä hetkellä YSL:n Rouge volupte shine sävyssä 8 (rakastan varsinkin tuoksua sekä koostunusta) sekä Narsin turkish delight. Töissä käytän usein Chanelin huulipunaa sävyssä mademoiselle.

Lempituoksusi?

-Laura Mercierin Almond Coconut Milk.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

– Riittävä veden juonti sekä yöunet. Huomaan heti jos en ole saanut tarpeeksi unta niin tulen helpommin kipeäksi. Töissä minulla on parin litran vesipullo jonka yritän aina juoda lentojen aikana. Aurinkorasvan käyttö on myös erityisen tärkeää, pidän itse Sun Bumin rasvoista.

Uusi kosmetiikkalöytösi?

–Ei niinkään uusi, mutta Pariisissa käydessäni ostan aina Kloranen kuivashampoota joka on yli puolet halvempi kuin täällä Usassa. Toinen tuote jota aina hamstraan Ranskassa on Bioderman sensibio H2O jolla kasvojen iho tulee todella puhtaaksi.

Ikimuistoinen virheostoksesi?

–Kauheassa kiireessä Amsterdamin kentältä ostettu meikkivoide, joka kotona osoittautui aivan liian tummaksi. Hyvä kuitenkin tietää että laatikosta löytyy meikkivoide jos joskus sattuisi viettämään useamman kuukauden tropiikin auringon alla.

Meikkivoiteella vai ilman?

– Meikkivoiteella. Töissä tarvitsen meikkivoiteen joka kestää pitkiä päiviä, usean vuoden ajan suosikkini on ollut Estee Lauderin Double Wear.

Eyeliner vai kynä?

– Eyeliner, pidän ohuesta rajauksesta.

Tuote jota ilman et tule toimeen?

– Hyvä hoitoaine ja harja, hiukseni menevät helposti takkuun ja hyvä shampoo sekä hoitoaine pelastavat aina tilanteen. Tällä hetkellä käytössä Redkenin vaaleille hiuksille tarkoitetut tuotteet.

Tuote jota haluaisit kokeilla?

– Dermalogican ihonhoitotuotteet ovat olleet jo pitkään listalla joita haluaisin kokeilla.

4 comments
4 Comments
 • J
  April 23, 2017

  Mitä hiusharjaa käytät? Mulla kanssa helposti takkuuntuvat hiukset ja vielä etsin sitä harjojen kuningasta 🙂

 • Just a Thought
  April 23, 2017

  Oletko harkinnut siirtyväsi cruelty free-kosmetiikkaan? Käyttämäsi tuotteet nimittäin kaikki testataan eläimillä, ja se on mielestäni todella väärin. Varsinkin, kun cruelty free ja täysin vegaaniset tuotteet alkavat olla jo parempia. PETA:n sivuilta löytyy lista merkeistä, joita ei ole testattu eläimillä. Minusta varsinkin bloggaajien tulisi alkaa kiinnittää huomiota.

  Esim. jos cruelty free-tuotteet saisivast enemmän näkyvyyttä ja asiasta puhuttaisiin enemmän, alkaisivat isotkin merkit luoda eettisempää kosmetiikkaa. On harmittavaa, ettei tämä ole jo normi.

 • sofia
  April 25, 2017

  Fint <3 Greetings from Switzerland //Sofia (…my blog http://sofiacm.com for wellness och interior)

 • Aurora
  April 30, 2017

  Dermalogican tuotteet ovat ihania! Varsinkin heidän Daily microfoliant kuorinta-aine on ihan huippu. Tehokas, mutta silti hellävarainen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *