RAVINTOLASUOSITUS: BLUEGOLD

February 21, 2017

Huntington Beachillä Pacific Coast Highwayn varrella on oma lempparini Pacific City. Viime kesänä avautunut ulkoilmaostari on aivan ihana paikka, josta löytyy niin hyviä ravintoloita kuin muutamia kauppoja. Useimmista ravintoloista on upea merinäköala jota ihastella ruuan lomassa ja lämpimillä ilmoilla isot ikkunat avataan ja viileä meri-ilma pääsee puhaltamaan sisälle.

Treffasin tänä aamuna ystävääni aamupalan merkeissä Bluegold-ravintolassa. Tämä oli mitä otollisin aika napata muutama kuva paikasta, sillä aina kun olemme olleet tällä ostarilla, kaikki ravintolat ovat olleet tupaten täynnä. Ola Mexican Kitchen on myös toinen suosikkini tämän BlueGold ravintolan vieressä.  Suosittelen ehdottomasti pysähtymään Pacific Cityssä jos suuntaa Orange Countyn puolelle.

5 comments
5 Comments
 • sofia
  February 21, 2017

  Looks great! Hugs!

 • Tia
  February 24, 2017

  Hei
  Kiitos ihanasta blogistasi, on mukava seurata kansainvälistä elämääsi täältä Suomesta käsin. Mahtavia kuvia ja maisemia!

  Olen miettinyt Louis Vuittonin Alma bb:n hankkimista ja olisi mukava kuulla mietteitäsi siitä kun olet sitä jo hetken ehtinyt käyttämään. Se näyttää niin tyylikkäältä, ajattomasta ja monikäyttöiseltä. Mahtaisiko siihen mahtua kompakti järjestelmäkamera?

  • lamadde
   February 26, 2017

   Kiitos Tia, tosi ihana kuulla! Itse olen aivan rakastunut tuohon laukkuun, ehdottomasti yksi parhaista laukkuhankinnoista joita olen koskaan tehnyt! En usko että järkkäri siihen mahtuisi, vaikka muuten se on todella hyvän kokoinen, lompakko, avaimet, meikit jne, mutta ei kyllä isompaa kameraa. Pienempi kamera vielä helposti 🙂

 • Tamara Nielsen
  February 26, 2017

  Hei La Madde! Olen ollut lukijasi monta vuotta, mutta viime aikoina olen ihmetellyt; miksi enää pidät blogia? Sisältöä et selkeästi enää keksi kohdeyleisöä ajatellen, postaukset tulevat 1kk välein ja aiheet ovat muutenkin niin liiba laaba. Olet lentoemäntä, et bloggari.

  • lamadde
   February 26, 2017

   Kiitos Tamara kommentista. Täytyy kyllä sanoa että olet oikeassa että aikaa kokopäiväiseen blogin pitämiseen ei ole samalla tavalla kuin muutama vuosi sitten kun kirjoitin blogia joka päivä. Nykyään kerran pari viikossa. Täytyy myös sanoa että tuntuu hieman ikävältä viimeinen lauseesi, olet lentoemäntä etä bloggari? En ymmärrä miksi elämässä ei voisi tehdä useampia asioita ja miksi pitää lokeroida tällä tavalla? Itse myös kuvaan edelleen joka kuukausi aivan kuten ennenkin, mutta lentäminen ja matkustaminen tosiaan vie enemmän aikaa.
   Kiitos että olet ollut mukana useamman vuoden ja varmasti löytyy muita kivoja blogeja joista löytyy kiinnostavia juttuja luettavaksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *