RANTATALO MEKSIKOSSA

May 31, 2016

IMG_7788

Tuntuu ihanalta vain istua sängyssä ja kuunnella meren ääniä. Ei ole kiire mihinkään ja aika joka yleensä määrää elämääni on merkityksetöntä. Tuntui että tämä oli juuri sitä mitä tarvitsin, hetken kiireettömyyttä arjen keskellä. Nukuin eilen kahdet päiväunet. Nukahdin vielä illalla kesken elokuvan ja heräsin aamulla ennen kahdeksaa, miten hyvältä tuntuukaan kun saa univelat hetkeksi nollaantumaan ja voi aloittaa päivän pirteänä.
Muutaman päivän irtiotto töistä ja suuntasimme miehen ja koirien kanssa Meksikon Ensenadaan rantatalolle Memorial Dayn viettoon. Koirat ovat onnessaan kun saavat juosta rannalla ja itse nautin hiljaisuudesta. Pilvinen sää sopii loistavasti itselleni ja ei tarvitse tehdä muuta kuin miettiä mitä seuraavaksi syödään. Parasta aktiviteettia päivässä on tutkia mitä kaikkea meri on rantaan huuhtunut, isoja simpukoita ja erikoisia kaloja.

Ajomatka Ensenadaan Los Angelesista kestää noin 5-6 ruuhkasta riippuen, vaikka kilometrejä on vain reilut 350. Matka takaisin tätäkin kauemmin, itse jonotimme rajalla viisi tuntia kaikkien muiden kanssa jotka päättivät viettää tämän viimeisen vapaapäivän autossa. (Snapchatissa minua seuraavat saivatkin nähdä paloja matkalta, maddevz)

IMG_6007

IMG_5984
IMG_7793

IMG_7805

IMG_6001

IMG_7810

IMG_7813

IMG_7827

IMG_7830

10 comments
10 Comments
 • Sanna | Siveltimellä
  May 31, 2016

  Ihanat maisemat ja varmasti tehnyt hyvää ottaa vaan relax. Rapsutuksia hauvoille <3

 • Liina
  June 1, 2016

  Hei onkohan snäpissäni vikaa, kun lisäsin nimesi siellä (marikavz) mutta en ole nähnyt sinulta yhtäkään snäppiä? Tiedätkö itse onko tätä tapahtunut muille?

  • lamadde
   June 2, 2016

   Hmm outoa. Tänään en ole mitään postannut, mutta eilen kyllä. Välillä olen itesekin huomannut saman että kestää hetken ennen kuin snäpit näkyvät sen jälkeen kun olen lisännyt uusia seurattavia.

   • Liina
    June 3, 2016

    Erikoista! Lisäsin siis sinut jo varmaan pari viikkoa sitten enkä ole toistaiseksi nähnyt mystoryssa yhtäkään snäppiä sinulta! Täytynee kokeilla lisäillä uudestaan!

  • Sara
   June 2, 2016

   Mulle kävi sama juttu! Oon uusi snäpin käyttäjä muutenkin, ja ajattelin että näin tää nyt vaan menee mutta olisi siis pitänyt jotain jo näkyä.

   • Maikki
    June 6, 2016

    Hei, mulle ei myöskään ole näkynyt yhtään snäppiäsi vaikka olen lisännyt sinut jo useampi viikko sitten kaveriksi. Outoa…

  • Julia
   June 5, 2016

   Mulle kävi toi sama. Marikavz on se, joka näkyy muille, mutta nimi joka pitää lisätä on maddevz 😊

   • lamadde
    June 6, 2016

    Kiitos Julia!!! En yhtään tajunnut että siellä oli tuo maddevz eikä marikavz. Heh hyvä että selvisi vihdoin miksi kukaan ei ole nähnyt snäppejäni 😂

  • Enne
   June 5, 2016

   Olin juuri tulossa kirjoittamaan samaa! Olen lisännyt sinut aikoja sitten ja vasta hoksasin että en ole yhtään storya nähnyt vaikka selaan snäppiä päivittäin. 🙁

   • lamadde
    June 6, 2016

    Heh löytyy siis maddevz nimen takaa 🙂 olin laittanut väärin tähän postaukseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *