TOKIO

May 26, 2015

Kaksi päivää Tokiossa olivat mahtavat. Istun tällä hetkellä koneessa kohti Los Angelesia ja on ensimmäinen hetki avata tietokone sitten lähdön jälkeen. Otinme kaiken irti lyhyestä kaupunkilomasta ja päivässä tuli käveltyä kevyet 12 tuntia ympäriinsä metrolla ajelun lisäksi.

Suosittelenko Tokiota muille, ehdottomasti vaikka aikaa ei olisi montaa päivää kaupungista saa silti uskomattoman paljon irti. Tokio on jättiläismäinen ja Stokkan hullut päivät kalpenevat ihmismäärältään Tokion ihmismassoille. Kaikki toimii kuitenkin tehokkaasti, joka paikassa on siistiä ja organisoitua ja ihmiset ovat todella kohteliaita.

Jo muutamassa päivässä ehdin tehdä paljon havaintoja miten esimerkiksi  ihmiset pukeutuvat, ottaa satoja kuvia ja huomata miten Marimekko ja Muumit vilahtelevat katukuvassa. Seuraavien päivien aikana postaan:

-Eri alueista ja missä kaikkialle ehdimme käydä

-Pukeutumisesta

-Ruuasta ja miten herkuttelimme kahden päivän aikana

-Asioista joita on hyvä ottaa huomioon Tokioon ensimmäistä kertaa matkustaessa.

-Mitä olisi hyvä olla mukana Tokioon matkustaessa

IMG_9969

IMG_9970

IMG_9971

IMG_9972

2 comments
2 Comments
 • Rosa
  May 26, 2015

  JEEE, noita tulevia postauksia siis odotellessa ;-)) Tokio on aina kuulunut haluaamani paikkoihin, tuo super iso kaupunki kun pitää sisällään IHAN KAIKKEA! Toivottavasti tuonne matkaaminen olisi lähitulevaisuudessa mahdollinen 😉

  • lamadde
   May 28, 2015

   Joo uskomatonta kuin iso kaupunki onkaan, metro toimii loistavasti ja tekee navigoimisen paljon helpommaksi. Toivottavasti paaset pian ihmettelemaan menoa Tokiossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *